Министър-председателят на Словения Янез Янша отправи тежки обвинения към президента на

...
Министър-председателят на Словения Янез Янша отправи тежки обвинения към президента на
Коментари Харесай

Гръмна мощен скандал, премиерът на Словения обвини боса на УЕФА за ужаса COVID-19

Министър-председателят на Словения Янез Янша насочи тежки обвинявания към президента на УЕФА Александър Чеферин (б. а. негов сънародник) като го упрекна за разпространяването на пандемията от ковид в Европа.

„ Чеферин разреши да се играят мачовете сред Аталанта и Валенсия, както и други срещи в Европа през същите седмици. Не желаеха да ги анулират, защото са алчни за пари. Вижте какво последва в Италия и Испания. COVID-19 се популяризира в двете страни поради тези мачове, а по-късно се придвижи и в останалата част на континента “, разгласи Янша.

„ Ние словенците не сме ваксинирани против тази болест. Това беше безконтролно и незаконно държание от страна на Александър Чеферин и УЕФА. Интересуват се повече от парите, в сравнение с от здравето на хората. Докато европейската футболна централа е под неговото управление, той носи отговорност за нейните решения. Чеферин е нарушител. Световната здравна организация към този момент беше оповестила пандемия преди изиграването на въпросните мачове. В резултат на неговото решение умряха десетки хиляди и още доста ще починат от тази болест “, приключи словенският министър председател.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР